Magento
Door Michel Tel in Magento, Webshops

Spreken tijdens Meet Magento 2011?

Meet MagentoHeb je een Magento webshop? Kom dan naar hét grootste Magento event van Nederland: Meet Magento 2011 (3e editie). Tijdens dit event kom je meer te weten over het opensource webwinkelsoftware Magento. Een echte must voor webwinkeleigenaren die een Magento webshop hebben of willen starten. Gedurende deze dag zorgen verschillende  sprekers voor boeiende presentaties.

 

Meet Magento 2010

Vorige jaar werd Meet Magento bezocht door meer dan 300 bezoekers. De eerste editie van Meet Magento werd bezocht door 100 bezoekers. Door de populariteit van Magento en de groei van het aantal Magento webshop in Nederland worden dit jaar nog meer bezoekers verwacht.

Meet Magento 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige jaar was ik nog aandachtig toeschouwer en heb ik bij de stand van MediaCT bezoekers geïnspireerd over het gebruik van Magento. Lees mijn verslag van Meet Magento 2010 op het weblog van MediaCT: Magento is Booming. Dit jaar heb ik de intentie om te gaan spreken tijdens Meet Magento 2011. Het onderwerp hou ik nog even voor me, maar de focus zal liggen op meer rendement halen uit bestaande klanten binnen een Magento webshop.

Op donderdag 19 mei is Meet Magento 2011! Honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers komen naar Ede om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.
Meer informatie op www.meet-magento.nl.

Om te kijken of er interesse is om mij te zien en te horen spreken tijdens Meet Magento heb ik een poll opgesteld. Ik ben benieuwd naar jouw mening. Bekijk hier de poll.