Webshops
Door Michel Tel in Webshops

Nieuwe kans en uitdaging binnen de wereld van e-commerce!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik ga per 1 april MediaCT verlaten en aan de slag als e-commerce specialist bij Datona.nl. Als internet marketeer heb ik de afgelopen jaren veel online ondernemers mogen helpen bij het optimaliseren van hun webshops, het ontvangen van meer bezoekers het verhogen van online conversie. Ik heb dat met heel veel plezier gedaan, toch ga ik een weloverwogen overstap maken.

Het begon een beetje te kriebelen. Wat zou het toch mooi zijn als ik mijn kennis in de praktijk kan toepassen, gelijk de resultaten zien van internet marketingacties en continu de verkopen verhogen. Inhoudelijk blijven mijn werkzaamheden gelijk, maar ik wil de producten gaan proeven en de geur van positieve-ecommerce-resultaten ruiken.

Datona.nl

Veel kennis hebben van e-commerce is belangrijk, maar het in de praktijk kunnen toepassen is volgens mij net zo belangrijk. Daarom ga ik voortaan mijn kennis inzetten aan de kant van een e-commerce bedrijf. Ik kies er bewust voor om mijn kennis direct in de praktijk toe te passen en strategische keuzes te maken.

Een mooie uitdaging die volledig past binnen de toekomstvisie en mijn ambities.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de mooie momenten en in het bijzonder mijn vaste opdrachtgevers. Ik hoop dat we samen een mooi fundament hebben gelegd voor een groei van jullie webshops de komende jaren.

Uiteraard wil ik ook MediaCT bedanken. Een hechte groep e-commerce en marketing specialisten met enorm veel kennis en potentie. Ik ben blij dat ze mij deze kans bieden…

Ik heb er zin in. Bedankt!

Groeten, Michel

p.s. Heeft dit gevolgen voor dit weblog? Natuurlijk niet! Ik blijf altijd mijn kennis met jullie delen. Nu en in de toekomst… 🙂