Webshops
Door Michel Tel in Webshops

Meet Magento ben jij er (gratis) bij? Loot mee!

Meet Magento 2011Op 19 mei gaat het Meet Magento event van start. Het event waarbij alles draait om het openscource systeem Magento, het starten en succesvol maken van een webwinkel. Ook dit jaar vindt het event plaats in de ‘De Reehorst’ te Ede. Ik verloot onder de lezers van dit blog 4 gratis toegangskaarten voor de gehele dag (ter waarde van € 90,00 !). Voor jezelf of om weg te geven. Lees verderop in het artikel, hoe je kans maakt op deze Meet Magento kaarten.

Inmiddels zijn de eerste sprekers bekend gemaakt van Meet Magento. Tijdens het event beklimmen enkele bekende sprekers de bühne, zoals Mischa Coster, Michel Goossens, Guido Jansen en Baruch Toledano.

Hieronder de namen van de eerste sprekers tijdens Meet Magento:

Meet Magento Nederland

Wie goed kijkt, ziet ook mijn naam op de lijst staan… Tijdens Meet Magento zal ik meer gaan vertellen over Magento en het gebruik van loyaliteitprogramma’s. Kortom, hoe zorg je er voor dat klanten ook klant blijven (klantenbinding)? Hoe haal je meer omzet uit bestaande klanten? En welke Magento extensies helpen je om bestaande klanten te verleiden om meer producten te kopen in je webshop?

Loot mee en maak kans op gratis kaarten (t.w.v. € 90,00)?

Wil je kans maken op een toegangskaart, dan vraag ik een kleine tegenprestatie.

  • Schrijf een reactie onderaan dit artikel, waarin je aangeeft wat jij zo fantastisch vindt aan Magento (of juist niet) :). Bij minimaal 50 reacties verloot ik maarliefst 4 kaarten. Voor jezelf of om weg te geven. Op 6 mei worden de winnaars bekend gemaakt.
  • Vertel aan je volgers via Twitter dat je een reactie op dit artikel hebt geplaatst. RT @micheltel Win gratis kaarten voor Meet Magento! Ben jij er bij? http://bit.ly/egeeJo #mm11nl

Winnaars van de verloting gratis kaarten Meet Magento!

Bedankt voor alle leuke reacties. De volgende personen kunnen gratis naar Meet Magento.

  • Danny
  • Peter Goudkamp
  • Petra
  • Bart van de Casteel

Jullie ontvangen per e-mail een kortingscode voor Meet Magento 2011. Veel plezier en ik hoop jullie daar te zien.