Magento webshops

Wil je een webshop starten? Of heb je al een webshop en wil je meer controle over je webshop en een zoekmachine vriendelijke webshop? Magento is de open-source software voor webwinkels. Het grote voordeel van Magento: volledige controle over de inhoud, functionaliteit en vindbaarheid van de webshop. Een Magento webshop zit vol marketingtrucjes en is optimaal ingericht voor een hoge positie in Google.

Horloges.nl - Magento webshop

Magento webshops ontwikkeling en beheer

MediaCT uit Groningen is een professioneel en gekwalificeerd partner van Magento. MediaCT gebruikt ‘Magento Professional’ om succesvolle webshops te ontwikkelen en te beheren. MediaCT heeft de afgelopen jaren met succes een groot aantal webshops ontwikkeld.

Ik heb ruime ervaring met het ontwikkelen en optimaliseren van Magento webshops. Ook geef ik trainingen over het beheer van Magento webwinkels door webwinkel eigenaren. Zo leer ik je hoe je eenvoudig kortingscodes toevoegt in het CMS van Magento, hoe je variabale verzendkosten instelt of hoe attributen aan producten worden gekoppeld in de webshop.

Als het gaat om internet marketing heeft Magento voor mij enkele voordelen ten opzichte van andere webshop software:

  • Zoekmachine vriendelijke indeling van de webwinkel
  • Eenvoudig een Google Sitemap aanmaken
  • Volledige controle over url’s en het aanmaken van 301-redirects
  • Eenvoudig de meta-informatie voor producten en categorieën instellen
  • Optimalisatie van productafbeeldingen voor snelheid van de webshop