Webshops
Door Michel Tel in Webshops

Gratis naar Meet Magento? Loot mee!

Meet Magento Doctors

Tijdens Meet Magento op woensdag 30 mei geef ik samen met 3 andere Magento specialisten antwoord op al je vragen over Magento en webwinkels. Heb je een Magento webwinkel en wil je meer online verkopen? Of wil je weten hoe je start met een Magento webwinkel. Vraag het de Magento Doctors! We helpen je niet alleen bij het ontwikkelen van een nieuwe Magento webwinkel, ook geven we je handige tips om je webwinkel gezond te maken…

Bezoek de stand van de Magento Doctors en stel ons al je vragen over de Magento interface, het zoekmachine vriendelijk maken van je webshop, het vinden van de juiste hostingpartij of het verhogen van de online verkopen. Daarnaast vertellen we je welke Magento extensies een must-have zijn voor een succesvolle webwinkel.

Onder de lezers van mijn weblog verloot ik 2 gratis kaarten (waarde € 140 ex btw) voor Meet Magento op 30 mei. Wil je meeloten voor een gratis toegangsbewijs schrijf dan een reactie of stel alvast je vraag onderaan dit bericht.

Meet Magento Guido Jansen

Om je alvast een handje te helpen, geef ik je 3 waardevolle tips voor Magento webwinkels:

Maak gebruik van de interne zoekfunctie

De interne zoekfunctie van Magento geeft veel waardevolle informatie. De interne zoekfunctie vertelt je welke zoektermen bezoekers van je webshop gebruiken, welke producten ze interessant vinden of wat goede producten zijn om je webshop mee uit te breiden. Analyseer het zoekgedrag en verbeter stap voor stap je pagina’s!

Haal meer omzet uit vaste klanten

Binnen Magento is het mogelijk om bestaande klanten te belonen voor het kopen van producten. Hoe? Maak bijvoorbeeld gebruik van de Sweet Tooth extensie en maak van klanten, loyale klanten. Met behulp van deze extensie sparen bezoekers punten die ze inwisselen voor korting of speciaal geselecteerde producten.

Voorkom dode eindjes

Zorg er voor dat jouw webshop geen 404-pagina’s heeft. Stel redirects in en verwijs naar een nieuwe pagina. Door redirects in te stellen binnen Magento houd je bezoekers binnen je webshop en zorg je er ook voor dat Google je pagina’s beter indexeert. Onder het kopje ‘URL rewrite management’ stel je eenvoudig zelf de redirects in.

Hoe maak je kans op een gratis kaart voor Meet Magento?

Wil je meeloten voor een gratis toegangsbewijs (waarde € 140 ex btw) schrijf dan een reactie onderaan dit bericht of stel alvast je vraag aan de Magento Doctors.