Volg nu een winstgevende Google AdWords training voor beginners!

Google Adwords training voor beginners

Wil je meer bezoekers naar je webwinkel of website? Maak dan gebruik van een Google AdWords. Google AdWords (SEA) is het betaald adverteren in Google. Met Google AdWords is de kans groot dat je direct bovenaan staat in Google. Het resultaat: meer zichtbaarheid, meer bezoekers en meer omzet.

Tijdens de Google AdWords training voor beginners leer je hoe je een Google AdWords account opzet en hoe je een campagne inricht. Heb je een campagne aangemaakt? Dan gaan we zoektermen toevoegen. Je ontdekt hoe je de beste zoektermen vindt en welke type zoektermen er zijn.

Als je Google AdWords gebruikt dan betaal je per klik. Je stelt een maximaal budget per dag en per klik in. Heel simpel: Google AdWords kost geld. Soms veel geld. Het is daarom belangrijk om te weten en te meten wat de omzet is vanuit Google Adwords. Tijdens deze interactieve training leer je hoe meer inzicht krijgt in de verkopen en het aantal aanvragen vanuit Google AdWords. Ook leer je hoe je de kosten verlaagd door bijvoorbeeld zoektermen uit te sluiten of door de kwaliteitsscore te verbeteren.

Je ontdekt hoe je de kwaliteitsscore verbeterd en wat sitelinks zijn. Ook vertel ik je hoe je een telefoonnummer toont in je advertenties en hoe je een pakkende titel schrijft om echt op te vallen in AdWords.

Met Google AdWords is het mogelijk om heel gericht te adverteren met jouw producten of diensten via de zoektermen die jouw klant gebruikt. Je bereikt direct jouw klanten in de juiste regio of plaats. Je leert hoe je de juiste taal instelt en hoe je de advertenties toont op tablet en smartphones.

Heb je al een bestaande Adwords campagne? Wil je deze campagnes verbeteren? Tijdens de training leer je stap-voor-stap hoe je de kosten verlaagt en meer omzet haalt uit Google AdWords. Je leert alles over de optimale structuur van het account en hoe je een goede verdeling maakt in type zoektermen. Daarnaast ontdek je hoe je een overtuigende advertentietekst schrijft.