Klantenbeoordelingen & ervaringen met Michel Tel

Hilbert WiechersDe retail staat in mijn visie aan het begin van de 3de winkelrevolutie. Internet wordt hier heel erg belangrijk in. Elke keer weer doet Michel mij verbazen wat de laatste ontwikkelingen zijn en hoe klanten zich oriënteren voordat ze een winkel uitzoeken. Zo nu en dan ga ik naar Groningen naar MediaCT en praat Michel mij weer bij en prikkelt en motiveert hij mij weer nieuwe dingen in gang te zetten. Michel, ik hoop dat je mij nog lang wilt inspireren in deze dynamische retail-tijd.
Hilbert Wiechers – Wiecherswonen.nl
Marten van der VoldeOnze samenwerking met Michèl is sinds kort begonnen. Momenteel zitten we in de fase dat het internet marketingplan klaar ligt en concrete doelstellingen worden vastgelegd. Tijdens het bespreken van het internet marketingplan kregen we meteen al handige tips & trics waar wij dezelfde dag al mee aan de slag konden. Michèl straalt rust en kennis uit waardoor wij deze samenwerking nu al als zeer prettig ervaren en mede hierdoor de toekomst van Homestylingshop.nl met veel vertrouwen tegemoet zien.
Marten van der Velde – Homestylingshop.nl
Alex van GinnekenMichel heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een waardevolle ecommerce specialist. Hij heeft altijd zijn ogen en oren open hoe je met internet marketing en nieuwe mogelijkheden een webwinkel nog succesvoller kan maken. Tevens deelt hij graag al zijn kennis en ervaring. Daarnaast heeft Michel gevoel voor het opbouwen van een community en weet hij van bezoekers en klanten ware ambassadeurs te maken.

 

Kortom; Michel is een internet marketeer met een lange termijn visie maar verliest daarbij de business niet uit het oog.
Alex van Ginneken – Deblauwedoos.nl
Daniëlle van der PloegMichel helpt Payroll Company bij het opzetten van een volledige Social Media strategie en met het verbeteren van de toegankelijkheid en vindbaarheid van onze website. Het doel is dat hij ons zelfredzaam maakt op het gebied van Social Media. Door zijn duidelijke uitleg, enthousiasme en door af en toe streng voor ons te zijn :-), lukt het hem al aardig om Social Media onderdeel te maken van onze dagelijkse gang van zaken.

 

Met zijn creativiteit en ongelofelijke kennis van de materie kan hij ons af en toe behoorlijk verbazen!
Daniëlle van de Ploeg – Payrollcompany.nl
manuela-donderwinkelIk heb Michèl in januari 2012 leren kennen als een open en eerlijke trainer in Magento beheer en Internet Marketing. Door zijn handige marketing tips wordt mijn webshop steeds vaker gevonden. Voor een leek, als mijzelf, op marketinggebied is Michèl een onuitputtelijke bron van kennis en kunde. Zijn passie en enthousiasme voor het vak werkt aanstekelijk, daarnaast blijft hij graag betrokken met de voortgang van de webshop. Ik hoop nog veel van hem te kunnen leren.
Manuela Donderwinkel – Manu-motoparts.nl
Aqil RadjabBesluiten dat je “iets” gaat doen met social media is één ding, een verantwoorde strategie bedenken, opzetten en controleren dat is echter compleet andere koek! Bij Payroll Company doen we de dingen graag goed en anders maar niet, daarom hebben wij Michel gevraagd te helpen om onze social media strategie structuur te geven. De ontwikkelingen binnen deze tak van sport volgen elkaar zo snel op dat wij graag gebruik maken van de expertise van Michel en hij levert elke keer weer waardevolle en nieuwe input om alles te fine tunen en door te ontwikkelen.

 

Kortom, een zeer welkome en stabiele factor binnen onze organisatie.
Aqil Radjab – Payrollcompany.nl