Volg nu een winstgevende Google AdWords training!

Google Partner logoWil je zelf je AdWordscampagne succesvol beheren? Meer omzet halen uit AdWords? En tegelijk de AdWordskosten (CPC) verlagen? Volg dan een interactie Google AdWords training. We geven trainingen voor beginners en gevorderden. Tijdens deze interactieve AdWords trainingen ontdek je hoe je jouw producten of bedrijf laat opvallen in AdWords, hoe je een Google Shopping campagne opzet en hoe je aantrekkelijke AdWords advertenties schrijft. Je ontvangt concrete tips om je eigen AdWords campagnes te verbeteren.

Als AdWords gecertificeerd partners hebben we 10 jaar ervaring met het opzetten van succesvolle AdWordscampagnes. Daarnaast beheren we dagelijks voor meer dan 30 klanten de Adwordscampagnes. We zijn op de hoogte van alle nieuwe AdWords-ontwikkelingen. We weten exact hoe je meer omzet haalt uit AdWords en wat de top 10 valkuilen zijn. De afgelopen jaren hebben we enorme omzetstijgingen behaald via AdWords en ondernemingen laten groeien.

Tijdens de training leer je alle ins-and-outs van Google AdWords en worden al je vragen beantwoord. We bedenken samen een AdWords-strategie en maken een roadmap (actielijst). Bij een training draait alles om meer omzet en leads, en het verlagen van de AdWords-kosten. We geven altijd een 100% tevredenheidsgarantie.

AdWords training

Nieuwe: een Google Shopping campagne opzetten en verbeteren

Worden jouw producten al getoond in Google AdWords? Veel webwinkels tonen inmiddels de producten in AdWords via een Google Shopping campagne. Deze Shopping campagne zorgt voor extra bezoekers en meer omzet, want bezoekers zien gelijk het product dat ze zoeken in Google. Hierdoor zijn de advertenties heel relevant. Naast een productfoto toont Google ook de prijs van het product en bijvoorbeeld de levertijd.

Google AdWords training

Tijdens de training leer je hoe je een Google Shopping feed koppelt aan Google AdWords en hoe je een succesvolle Google Shopping Campagne opzet. Ook leer je hoe je productgroepen uitschakelt of juist meer zichtbaarheid geeft. Je ontdekt hoe je de resultaten uit deze campagne meet en uiteindelijk de omzet verhoogd. Daarnaast leer je om productdoelen in te stellen en rapportages te maken voor deze campagne.

Ook als jouw producten al wel getoond worden in Google AdWords geven we je tips om hier meer omzet uit te halen. Verhoog bijvoorbeeld stap-voor-stap de biedingen voor producten met een hoge marge.

Krachtige en overtuigende advertentieteksten schrijven

Tijdens een training leer je hoe je krachtige advertentieteksten schrijft en hoe je de CTR (doorklikratio) van je advertenties verhoogt. Gebruik de juiste zoektermen in je advertentie, zorg dat de advertentie aansluit bij het zoekgedrag en verleid de bezoeker om op jouw advertentie te klikken. Schrijf actie-gericht en toon de juiste USP’s.

Ook leer je alles sitelinks, het inzetten van goede landingspagina’s en hoe je de zichtbare URL op een slimme manier toont.

Kortom, zorg dat jouw advertenties opvallen! De CTR van advertenties stijgt en je ontvangt gegarandeerd meer bezoekers!

Je huidige AdWords campagnes verbeteren?

Heb je al een AdWordscampagne? Wil je de huidige AdWordscampagnes verbeteren, maar weet je niet waar te beginnen? We helpen je! Tijdens een training kijken we samen naar je campagnes en krijg je veel quick-wins om je AdWords campagnes te verbeteren. Voor de training maken we een analyse van de bestaande campagne. Resultaten van deze analyse bespreken we in de training. Vervolgens gaan we samen aan de slag om de campagnes te verbeteren.

De training is geschikt voor bedrijven die al een AdWords campagne hebbem, maar niet tevreden zijn over de resultaten. Zijn de kosten voor AdWords te hogen of wil je simpelweg meer bezoekers. Tijdens deze training leer je alle tips-and-trucks om AdWords effectief op te zetten en om campagnes structureel te verbeteren.

De AdWordscampagnes die we met Michel hebben opgezet gaven Puddingfabriek Events een flinke boost. De aanvragen namen significant toe. Michel heeft niet alleen veel kennis van zaken maar denkt ook mee over de in te zetten strategie (bijv. tekst en wervende advertenties) door zich te verdiepen in de organisatie. Dankzij regelmatige analyse kon worden gestuurd op ontwikkelingen en werden resultaten inzichtelijk gemaakt. Al met al een nuttige investering en prettige samenwerking!

Wimer van der Veen – Puddingfabriek Evenementen

De training is geschikt voor webwinkels die al een AdWords campagne hebben of gaan starten met Google AdWords. Je leert om zelfstandig campagnes op te zetten en te beheren.

 

AdWords training

De Google AdWords trainers

Jeroen van der VeenDe Google AdWords trainingen worden gegeven door Michel Tel (Basis) en Jeroen van der Veen (Gevorderd). Beide hebben meer dan 10 jaar Google AdWords en Google Analytics ervaring en hebben samengewerkt met meer dan 100 klanten, nationaal en internationaal. We hebben vele succesvolle AdWords campagnes opgezet en onderhouden. Enkele voorbeelden: HEMA, Telfort en Neckermann. Maar ook kleinere webwinkels zoals Trendymeubels.nl, Nubouwen.nl en Datona.nl.

Vanaf 2014 zijn we gestart met het geven van trainingen en workshop om onze kennis te delen, en om webwinkels en online ondernemingen te helpen groeien. Goed om te weten: we zijn beide Google AdWords gecertificeerd.

Geschikt voor kleine of in grote groepen

De Google AdWords trainingen worden gegeven aan groepen vanaf 2 personen tot maximaal 10 personen. We kiezen bewust voor kleine groepen, omdat persoonlijke aandacht belangrijk is tijdens de training. Zo heb je voldoende tijd en ruimte om al je vragen te stellen en om direct te werken aan bestaande AdWords campagnes.

Heb je interesse in een training voor meer dan 10 personen? Ook dit is mogelijk. We geven dan een klassikale-workshop. Waarbij we werken met 2 trainers. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om alle vragen te stellen. We beginnen met de theorie, vervolgens gaan jullie zelf aan de slag (in groepjes of individueel) om AdWordscampagnes op te zetten en te verbeteren. Wij vinden het belangrijk is dat je ook van elkaar leert.

Na elke training ontvang je een maand lang gratis ondersteuning per e-mail bij het opzetten en verbeteren van AdWords campagnes.

Kosten van een Google AdWords training

Training voor minimaal 2 personen

Wat kost een Google AdWords training? Je volgt al een Google AdWords training vanaf €295 per persoon. Een training is voor minimaal 2 deelnemers en maximaal 15 deelnemers. De prijs van de training is afhankelijk van het niveau (beginner, gevorderd en expert), de onderwerpen die we doornemen en het aantal dagdelen. Een AdWords training is voor minimaal één dagdeel (4 uur). Bij een training van twee dagdelen ontvang je een gratis lunch.

Training voor groepen

Een training voor een groep? Voor groepen van 6 of meer personen berekenen we een lager tarief. Wij zorgen voor de lunch, aan het einde van de training krijg je een hand-out (met alle tips) en een certificaat. Ook krijgt elke deelnemer 50 euro AdWords tegoed om te besteden in een nieuwe AdWords account.

We geven de trainingen of op een locatie van Seats2meet. We berekenen geen reiskosten. Standaard is er één trainer aanwezig bij een training. Voor de basis Google AdWords training is dit Michel en voor een gevorderde of expert training is Jeroen de trainer.

Trainingslocatie: incompany of Seats2meet

Incompany training

De AdWords trainingen geven we incompany. Dit betekent dat we langskomen en de training op jouw locatie geven (lees, je bent geen reistijd kwijt). We hebben dus meer tijd voor de inhoud, Google AdWords. Bestaat de training uit meerdere dagdelen, dan regelen we in overleg ook een lunch. Gelijk een mooi moment om na te praten over het eerste deel van de training.

Training bij Seats2meet

Als je zelf geen geschikt locatie hebt, omdat je bijvoorbeeld te weinig ruimte hebt of omdat alle overlegruimtes bezet zijn, dan regelen we een externe locatie. Meestal is dit een locatie van Seats2meets. De locaties van Seats2meet (+70 locaties) vind je verspreid door heel Nederland en zijn makkelijk bereikbaar. Ook hier regelen wij een lunch bij meerdere dagdelen.

Unieke 100% tevredenheidsgarantie

We staan voor 100% kwaliteit en tevredenheid. Kortom, blije klanten. Daarom geven we een unieke 100% tevredenheidsgarantie. Ben je na afloop van de training niet tevreden over de inhoud en het resultaat, geef dit dan aan. We zorgen dat je direct je investering terug krijgt.

Een AdWords training volgen?

De trainingen geven we op verschillende locaties door heel Nederland (Seats2Meet), ook een in-company training is mogelijk. De prijs voor een Google AdWords training is vanaf € 295 (excl. btw.).

De prijs is afhankelijk van het niveau van de training, de duur van de training, het aantal onderwerpen en het aantal cursisten.

Daarnaast handig om te weten:

  • een training is geschikt voor groepen vanaf 2 personen
  • een training duurt minimaal 3 uur (1 dagdeel)
  • de trainingen worden in-company gegeven (je hoeft niet te reizen)
  • elke cursist ontvangt na afloop een handout met handige tips
  • we berekenen geen reiskostenvergoeding
  • je profiteert van de 100% tevredenheidsgarantie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan contact via het onderstaande formulier en je ontvangt binnen 8 uur een reactie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.